Granit

Granitbänkskivor av absolut yppersta klass!

Granit är en av de vanligaste bergarterna på den kontinentala jord skorpan och består av olika mineraler. Färgen på granit kan variera ifrån svart till färger som beige, vit och röd allt beroende på mineralernas sammansättning. Kristallerna i stenen kan även de har olika storlekar allt ifrån någon millimeter till flera centimetrar.

Granit från Granit Skivor Scanidinavia
Vi arbetar med kvalitetssten det vill säga klass 1 sten vilket innebär i ett kundperspektiv att stenen som våra kunder köper är extremt slitstark och den tål hård påfrestning.
Trygghet är viktigt när man skall köpa sten, det finns så många olika sorters kvaliteter den ena är sämre än den andra därför har vi sagt att vi endast skall arbeta med sten i toppklass.

Tid är något som i dagens samhälle har blivit en bristvara, därför är vi oerhört noga med att hålla tider. Givetvis förekommer det att saker händer som gör att även våra tidsplaner spricker. Allt kan hända snöstorm, olyckor, oförutsedda händelser vid installation mm. Dessa händelser sätter dock aldrig stopp för att vi skall kunna informera kunden om vad som hänt.
Vi har som policy att alltid ringa kunden i god tid och informera om förseningar har uppkommit.

Våra tider när vi är anträffbara för kunden är, måndag till söndag kl 08:00 – 20:00 (detta gäller uppmätnings och installationspersonalen). Detta har vi gjort för att ni kunder skall i största möjliga mån slippa ta ledigt från jobb för att ta emot oss.

Vad är granit?

Granit är en av de vanligaste bergarterna på den kontinentala jordskorpan. Den är oerhört tålig både för slag och andra påfrestningar. Granit består av mineralen fältspat, kvarts och normalt något glimmer. Graniten är ytterst lämpad som arbetsskiva i kök den tål både värme och kyla och finns i ett nästan oändligt antal olika mönster och strukturer. Granitens charm innebär att den ena skivan är inte den andra lik. Sedan finns det de sorterna som har mer eller mindre variation.

Ta nu en titt på priskalkylatorn och gör en enkel beräkning på vad just era skivor skulle kosta.

Granitexperten är vad vi låter som, experter men bara på granit, komposit och marmor.

Mycket nöje önskar samtliga anställda på Granitexperten. Räkna snabbt och enkelt ut ett cirkapris här.

Vi står till ert förfogande!

Team

Granit Skivor Scandinavia

 
DU ÄR HÄR: Startsidan Vårt sortiment Info om Granit

Kontakta oss

Tel: Södra Sverige 040-693 60 50 | Tel: Mellersta Sverige 08-55 926 936 | Tel: Västra Sverige 031-799 60 66 | Email: info@granitexperten.seWebsite: www.granitexperten.se