Marmor

Vi har inför hösten köpt ett väldigt stort lager av fantastiskt vacker Italiensk Carrara marmor, vilket är en riktig storsäljare.

Marmors uppbyggnad

Marmor bildas genom omkristallisering av kalksten, varvid eventuella fossil utplånas. Ren marmor är vit men föroreningar av olika slag är vanliga och ger då bergarten olika färger. Marmorn har ofta ett flammigt mönster det är detta vi kallar marmorering.

Marmor i form av marmorbänkskiva i kök och bad är ett av de vackraste materialen man kan använda på dessa platser.

Våra kunder kan med stolthet säga att de har marmor av allra högsta klass. Det finns många olika klasser av marmor därför bör man vara oerhört noga när man väljer sin stenleverantör. Vi tillverkar inte bara era marmorskivor utan vi utför även mätning och installation så att det blir ett tryggt köp. Det finns mängder av dålig marmor på marknaden. Hur märker man då detta? Man kan inte se på en provbit om den är bra eller dålig utan det måste man testa. Marmor är ett väldigt poröst material och skall hanteras på ett väldigt speciellt sätt. 

Kvalitetsklasser
Vi arbetar med kvalitetssten det vill säga klass 1 sten vilket innebär i kundperspektiv att stenen som våra kunder köper är extremt slitstark och den tål hård påfrestning.
Trygghet är viktigt när man skall köpa sten. Det finns mängder med sten på marknaden. Vissa  säljer till otroligt låga priser och man får då kvalitet efter vad man betalar för. Vi garanterar att vi endast säljer sten i världsklass det vill säga klass 1 sten.

Hantering
Det är oerhört viktigt att marmorskivorna blir impregnerade med rätt medel. Var noga så att de behandlas med ett medel som är certifierat för kontakt med mat. Ingen vill väl ha en massa kemikalier i sig.

Tid är något som i dagens samhälle har blivit en bristvara därfär är vi oerhört noga med att hålla tider. Givetvis förekommer det att saker händer som gör att även våra tidsplaner spricker. Snöstorm, olyckor, oförutsedda händelser vid installationer mm allt kan hända. Dessa händelser sätter dock aldrig stopp för att vi skall kunna informera kunden om vad som hänt.
Vi har som policy att alltid ringa kunden i god tid och informera om förseningar har uppkommit.

Vi utför uppmätningar samt installationer även kvällstid för att underlätta för våra kunder. Detta arbetssätt har vi infört för att underlätta för våra kunder. Ni skall i största möjliga mån slippa ta ledigt ifrån arbete för att ta emot oss. Detta arbetssätt har blivit väldigt uppskattat av både återförsäljare samt privatkunder.

Varmt välkomna med er beställning.

Exklusiva skivor till vettiga priser. Ta nu en titt på priskalkylatorn och gör en enkel beräkning på vad just era skivor skulle kosta.

Granitexperten är vad vi låter som, experter men bara på granit, komposit och marmor.

Mycket nöje önskar samtliga anställda på Granitexperten. Räkna snabbt och enkelt ut ett cirkapris här.

Ni når vårt order/offert formulär genom att klicka på denna länk!

 
DU ÄR HÄR: Startsidan Vårt sortiment Info om Marmor

Kontakta oss

Tel: Södra Sverige 040-693 60 50 | Tel: Mellersta Sverige 08-55 926 936 | Tel: Västra Sverige 031-799 60 66 | Email: info@granitexperten.seWebsite: www.granitexperten.se