Kompositsten

Kompositsten

Välkomna till Granit Skivor Scandinavia.
Bolaget som alltid sätter kunden i första hand.Komposit från Granit Skivor Scandinavia

Vi arbetar med kvalitetssten det vill säga klass 1 sten vilket innebär i kundperspektiv att stenen som våra kunder köper är extremt slitstark och den tål hård påfrestning.
Trygghet är viktigt när man skall köpa sten, det finns så många olika sorters kvaliteter den ena är sämre än den andra därför har vi sagt att vi endast skall arbeta med sten i toppklass.

Tid är något som i dagens samhälle har blivit en bristvara därfär är vi oerhört noga med att hålla tider. Givetvis förekommer det att saker händer som gör att även våra tidsplaner spricker, allt kan hända snöstorm, olyckor oförutsedda händelser vid installation mm. Dessa händelser sätter dock aldrig stopp för att vi skall kunna informera kunden om vad som hänt.
Vi har som policy att alltid ringa kunden i god tid och informera om förseningar har uppkommit.

Våra tider när vi är anträffbara för kunden är måndag till söndag kl 08:00 – 20:00 (detta gäller uppmätnings och installationspersonalen). Detta har vi gjort för att ni kunder skall i största möjliga mån slippa ta ledigt från jobb för att ta emot oss. Kompositsten är tillverkad av 95% krossad sten samt 5% färgpigment (resin) bindemedel.

Det finns oändligt många uttryck och färgval exempel så kan man få skivor med krossat glas, spegelbitar, snäckor mm. Dessa stenar kräver väldigt lite underhåll eftersom ytan är till 100% stängd.
Detta innebär att dessa skivor är resistenta mot fett, syrafasta samt vattenavvisande. De är även ganska värmetåliga 100-120 grader.

Ta nu en titt på priskalkylatorn och gör en enkel beräkning på vad just era skivor skulle kosta.

Granitexperten är vad vi låter som, experter men bara på granit, komposit och marmor.

Mycket nöje önskar samtliga anställda på Granitexperten. Räkna snabbt och enkelt ut ett cirkapris här.

 
DU ÄR HÄR: Startsidan Vårt sortiment Info om Komposit

Kontakta oss

Tel: Södra Sverige 040-693 60 50 | Tel: Mellersta Sverige 08-55 926 936 | Tel: Västra Sverige 031-799 60 66 | Email: info@granitexperten.seWebsite: www.granitexperten.se