Lydmar Hotel

Lydmar ägs av Pelle Lydmar en av ikonerna inom hotell och krögarbranschen. När vi skulle tillverka vår nya utebar så sökte vi efter företag med väldigt goda rykten. Vi hittade då Granitexperten som var väldigt lyhörda för våra önskemål. Jörgen som vi hade kontakt med var fantastiskt serviceminded och kom med många bra förslag. Baren blev inte bara bra utan helt fantastisk och har dragit massor med folk till oss under sommaren. Nu är vår utebar ställd för vinterförvaring men vi vet att när våren tittar fram så kommer den att komma fram i solskenet och göra massor av folk lyckliga. Baren är en underbar samlingsplats för folk både på vardagar som helger. Vi har nu lite funderingar kring vidarutveckling av några andra av våra fastigheter och då finns det bara en leverantör som kommer få lägga fingrarna på dessa produktioner "Granitexperten"

Har ni en restaurang, bar, någon annan offentlig miljö eller kanske ett privat kök, kontakta Granitexperten!

Service och kvalitet i världsklass!

Pelle Naeslund, projektansvarig

 


 

Donton AB

Vi är ett företag i Stockholm som bygger stenhus. Vi är väldigt noga med materialvalet därför valde vi sten till våra kök. Köken för övrigt kommer ifrån Tibrokök alltså även där mycket hög kvalitet. Vi fick kontakt med Jörgen på Granitexperten genom en av deras marknadsföringskanaler (storbildsreklam vid Ankdammsrondellen i Solna). Kontakten med all personal på Granitexperten är kanon, de svarar alltid i telefon, återkommer alltid när de lovar och levererar ett fantastiskt fint resultat. Vi har köpt sten till fem hus och alla har blivit lika bra, korta leveranstider och en leveranssäkerhet som innebär 100%. Innan vi startade samarbetet med Granitexperten fick vi reda på att de gjort jobb till Radisson Blue hotell på Elfviksudde ute på Lidingö likaså hade de gjort en bar i Hammarby Sjöstad (Pics Bar). Precisionen på deras arbeten är enormt bra det spelar ingen roll om det är en planmonterad vask eller det är fönsterbänkar de tillverkat.

Man kan även på ett flertal forum läsa hur nöjda andra kunder har varit med vår stenleverantör, detta är jag inte ett dugg förvånad över för de håller alltid vad de lovar!

Vi kan varmt rekommendera alla att göra affärer med Granitexperten.

Stephen Rosenberg VD, Donton AB
Ralph Walldorf, Höllviken

Granit Skivor Scandinavia är mycket profesionella.
De var oerhört nogranna när de var och mätte i vårt kök, de ritade upp allt på dator på plats hos oss.
När de såg hur det såg ut hos oss så kom de med mycket bra förslag till vilka val vi skulle göra. Vi  rekommenderar dessa killar till alla vi känner för att hitta hantverkare som håller vad de lovar är mycket svårt. Granit Skivor Scandinavia höll inte bara vad de hade utlovat utan de levererade mer där till. Vårt råd är, skall man köpa sten så finns det bara ett alternativ som kan kombinera mycket bra priser samt en service som sträckte sig långt långt högre än vad vi hade förväntat oss. Eftersom de levererar i nästan hela Sverige så kommer vi rekommendera dem till vänner i både Stockholm och i övriga landet.
Tusen tack och ett speciellt tack till Maarjus som ansvarade för installationen av vår underbara granit.

/Ralph Walldorf

Länkar

Behandling av natursten

klicka här

 

 

 

 
DU ÄR HÄR: Startsidan Om oss

Kontakta oss

Tel: Södra Sverige 040-693 60 50 | Tel: Mellersta Sverige 08-55 926 936 | Tel: Västra Sverige 031-799 60 66 | Email: info@granitexperten.seWebsite: www.granitexperten.se