Granit Skivor Scandinavia har specialiserat sig på arbetsytor i kök och badrum. Våra produkter tillverkas av granit, kvartskomposit och marmor av absolut högsta klass. Lika viktig som att råmaterial är av hög kvalitet så använder vi välutbildade stentekniker som ansvarar för att måttagning med millimeterprecision blir utförd enligt alla konstens regler.

Dessa killar utför inte bara mätningar utan de ser även till att installationen blir förstklassig. Det skall vara enkelt att kunna göra viktiga val, därför arbetar vi väldigt personligt med hembesök där vi tillsammans med kunden sitter ner i lugn och ro och diskuterar kundens specifika önskemål. Vi levererar en komplett tjänst måttagning, produktion, transport och montering. Vi erbjuder även borttaging samt kassering av gamla skivor. 

Vårt råd är, välj trygghet och kvalitet framför marknadens lägsta pris!

Granit Skivor Scandinavia erbjuder lägsta tänkbara pris till högsta möjliga kvalitet utöver detta erhåller ni bra priser på vaskar och blandare.

Vi hjälper dig att göra rätt materialval. Med vårt stora urval av sten och tillbehör blir ert val enkelt. Ni finner underbara stensorter som ni sedan kan kombinera med en lyxig vask från kända märken.

Varför inte toppa med den allra häftigaste blandaren, här går exklusivitet hand i hand med funktionalitet. Vi arbetar inte bara med exklusiva tillbehör utan vi har även andra kvalitetsprodukter till riktigt konkurrenskraftiga priser. De specialutbildade stenteknikerna finner de lämpligaste konstruktionslösningarna för just ert kök/badrum.

Välutbildade och erfarna anställda tillsammans med modern maskinpark ser till så att våra kunder garanteras högsta kvalitet inom både produktion och service. Vi utför även specialbeställningar till hotell, restauranger samt andra specialprojekt.

Jörgen Laserow
Managing Director

 

 
DU ÄR HÄR: Startsidan Om oss

Kontakta oss

Tel: Södra Sverige 040-693 60 50 | Tel: Mellersta Sverige 08-55 926 936 | Tel: Västra Sverige 031-799 60 66 | Email: info@granitexperten.seWebsite: www.granitexperten.se